Gevel Renovatie & restauratie

Wij renoveren en restaureren gevels.

Renoveren & restaureren

Kwaliteit in dienstverlening voor particulier, aannemer, architect en gemeente
Voegbedrijf Eksteen heeft al vele historische panden van nieuwe voegen voorzien. Renovatie van kostbare woningen in particulier bezit, maar ook grote opdrachten voor gemeenten. Aannemers, architecten en woningbouwverenigingen hebben vertrouwen in ons werk en geven regelmatig opdrachten.

Maar of het nu gaat om de restauratie van de Grote Kerk van Schagen uit 1460, snijvoegen voor vijftig arbeiderswoningen in het Snouck van Loosenpark in Enkhuizen of de renovatie van een ‘gewone’ rijtjeswoning: we doen het allemaal met dezelfde kwaliteit en plezier. Met meer dan achttien jaar ervaring hebben we bewezen geen ‘eendagsvlieg’ te zijn. Dat is uw kostbare huis ook tenslotte ook niet.

We zijn zo overtuigt dat onze kwaliteit dat we u uitdagen! Op onze site staan projecten die ons team wellicht dicht bij u in de buurt heeft gerealiseerd. Stap er naar toe en zie met eigen ogen de kwaliteit van ons werk. Nog een pluspunt: wij vertrekken na de klus niet richting Gorzów Wielkopolski maar wonen zelf ook gewoon in Zwaagdijk-Oost, Hoorn, Enkhuizen,… kortom het mooie West Friesland.