Eksteen

Reinigen gevel Eksteen

Voegbedrijf Eksteen BV

Koepoortsweg 97, 1624 AC Hoorn - Noord-Holland
Mail ons via dannyeksteen@gmail.com

Bel voor een afspraak of vrijblijvende offerte

0229 247061

Bekijk ook onze berichten van

Voegen in alle soorten en maten

Van stijlvolle snijvoeg tot plat en geborsteld

Wat voor voeg heeft uw woning? Plat en geborsteld? Of plat en doorgestreken wat een hardere voeg oplevert? Of misschien heeft u wel onze specialiteit: een stijlvolle snijvoeg? Of wellicht gaat het om een monument met flinterdunne snijvoegen die hun beste tijd hebben gehad en aan vervanging toe zijn. Wat voor type het ook is, of u wil laten maken, voegbedrijf Eksteen kan het maken.
Het spreekt voor zich dat de voeg moet aansluiten op het type woning. Hoe mooi een sierlijke snijvoeg ook staat, het moet wel passen bij het type huis.

 

Netjes en schoon werken op locatie

Bedrijfswagens vormen blinkend visitekaartje

Oh, toch niet he? Komt u thuis van werk en is uw mooie vloerbedekking ‘versiert’ met patronen van klodders cement... Werklieden in en om het huis betekent bij Danny Eksteen niet dat uw leefomgeving wordt omgetoverd tot bouwput.
,,De tijd dat je het cement in een kuip aanmaakte door met je schoenen erin te stampen is echt voorbij”, stelt Danny. Het klusteam staat garant voor netjes en schoon werken.
,,Enige overlast is niet altijd te voorkomen, maar we doen er alles aan om dat tot een minimum te beperken. We gaan daarbij net zo netjes met de spullen van onze klanten om als dat we dat met onze eigen zaken doen. Daarbij vormen de zes bedrijfswagen het bewijs. Die gaan iedere week door de wasstraat en vormen een blinkend visitekaartje voor onze bedrijfsvoering: schoon en netjes.”


Deel deze pagina